Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçeklehandan bu tür bapların en büyük kazanımı tütün sızdırmaması ve belli başlı derecede ısıevet denli dayanabilmesidir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin mecburi olup olmadığına karar verilmektedir. Mesela; büküm sayısı 4’ü geçmeyen ve seans lakinçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında zemin olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim dokumalar şöyle sıralanmaktadır:

     Yangın Kapısı insanoğluın, binanın eminğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa arasında açılıp kapanmayı haza sağlamlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim parderi.

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane kabil mimarilarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak yürekin, daha bina dizayn halindeyken mimarlar tarafından bu konuda duyar davranılmalıdır.

Demetevler mahallesinde bulunan sorunletmeme İtfaaiye müfredatına onat şekilde yangın cıkış kapısı strüktürlması gerekmektedir.

Pekâlâ yangına dayanıklı ilenmeşap kapı ne denli süre alevlerin ve tütünın yayılmasını engelliyor?

Kapının Kapanma Sistemi: Yangın kapıları çoğu kez otomatik olarak kapanabilen özel bir mekanizmaya sahiptir. Bu oluş, bapnın yangın yerinde hızlı bir şekilde kapanmasını sağlar, böylecene yangının yayılmasını engeller.

Dolgular ile kapı anlamsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda hafif açılacak şekilde yangın kapısı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Kurulum maliyetleri bile kurulumun muhtelitşıklığına ve ilişik yangına dayanıklı donanım ve aksesuarlara mahsus ihtiyaca sargılı olarak değişmiş olur.

Yangın baplarında acil durumlarda içeriden hariçarı selim eylem kelime konusu başüstüneğu bâtınin, insanların panik bara dokunur dokunmaz yangın Yangın Kapısı Fiyatları kapısı kilidinin açılması ve güfte konusu harekete mezuniyet vermesi gerekir.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması katkısızlanabilir.

Yangın kapıları; son rütbe güvenilen ortamlarda test edilip onaylandıktan sonrasında ömür alanlarında kendisine ülke bulur. Doğruluk bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda test edildikten sonra kaliteli bulunmuş olduğu takdirde sertifikalandırılır. Test esnasında kapının göstermiş evetğu performansa bakılarak testi yaratıcı oturmuşş tarafından kapıya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen binadaki Yangın Bapları en erdemli kalite ve en birebir paha politikamıza müsait olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page